Het Pension

Zomerse aankomst

Zomerse aankomst

Het pension heeft bij bijna iedere kamer een moderne badkamer met douche en toilet. Daarnaast is op de beneden verdieping een toilet voor algemeen gebruik. Verder zijn beneden de gezamenlijke ruimte, de eetkamer en de bar. In de gemeenschappelijke ruimte staan spelletjes, boeken en een tv met ontvangst van Nederlandse zenders. De tv kan in overleg worden aangezet. Ook is er een internet aansluiting, die in overleg gebruikt kan worden. We rekenen hiervoor geen kosten. We hebben een eigen parkeerterrein, waar u uw auto kunt parkeren.

De mogelijkheid om ’s avonds mee te eten is aanwezig. Er is geen keuze, u eet bij wijze van spreken met de pot mee. Dit moet in het begin van de week duidelijk gemeld worden bij u gastvrouw. U kunt dit ook melden bij uw boeking. In de schoolvakantieweken koken we 5 dagen in de week. Dus u kunt 2 keer buiten de deur van een maaltijd genieten. We overleggen in het begin van de week, welke dagen er niet gekookt wordt.

Hotel Praha van de zijkant

Hotel Praha van de zijkant

De bedoeling is dat het ’s avonds na 23 uur op de gangen en kamers rustig is. Natuurlijk kan er dan nog wat gedronken worden bij ons in de bar. De gezamenlijke ruimtes gaan een half uur voor het ontbijt weer open.

Het is een goede gewoonte in Tsjechië om binnen schoenen uit te doen en sloffen aan. Neemt u dus uw sloffen mee want dit houden wij erin.

We willen graag dat er in huis en op de kamers niet wordt gerookt. We hebben een overdekte ruimte waar gerookt kan worden.